Ungdomslederne samles en gang i måneden for å bli sett og møtt, ledet og formet av Jesus gjennom undervisning, samtaler med andre ledere, bønn i grupper og forbønn.

tirsdag 26. august 2008

Er du ungdomsleder i Oslo, eller har du lyst til å bli det...

Da kommer det litt info her....

UNITE OSLO:

Unite Oslo er stedet for deg som har et hjerte for ungdomsarbeid i byen. Enten du er i KFUM/KFUK, pinsemenighet eller statskirke(for å nevne noen), du er hjertelig velkommen hit. Vi er et tverrkirkelig møtepunkt for ungdomsledere. Det vi ser er at noen er alene som ungdomsleder, noen har få ungdommer, noen sliter økonomisk, noen synes det er vanskelig å forkynne osv. Unite Oslo er plassen for å komme sammen, å snakke om det en har på hjertet, både av utfordringer og erfaringer.

TEMA:

Hver samling vi har, har forskjellige tema. Det kan være alt fra hvorfor man driver ungdomsarbeid, hvordan holde andakt til å se mer på hvem Jesus er, og hva han kan bety i arbeidet... Her er det tema som ungdomslederne selv vil lære mer om.

BØNN:

Vi tror at bønn er et viktig redskap i å utrustes som ungdomsleder. Derfor ønsker vi at bønnen skal ha god plass på våre samlinger. Vi bruker å avslutte med en halv time bønn for arbeidet, og for hverandre. "Hvis vi ber, får vi gjort så lite, men Gud så mye mer!"

KVELDEN:

Oppsettet for en standard kveld, ser slik ut:

19.30 - 20.00: Kveldsmat

20.00 - 21.30: Undervisning/samtale

21.30 - 22.00: Bønn

Lurer du på noe, er det bare å ta kontakt!

Ingen kommentarer: