Ungdomslederne samles en gang i måneden for å bli sett og møtt, ledet og formet av Jesus gjennom undervisning, samtaler med andre ledere, bønn i grupper og forbønn.

mandag 7. april 2008

Unite Oslo samling 14. April!

Nok en 2. Mandag i måneden, og nok et Unite Oslo! Denne gangen er det grensesetting/kriseproblematikk som står som tema! Vi skal snakke om relasjonen leder/ungdom, vi skal snakke om når ting blir for "heavvy" og vi kommer til å ta opp en del case`er som kan oppstå. For å lede oss i samtale og undervise kommer Pål Atle Normann. Han er en erfaren ungdomsarbeider, og har lært mye igjennom årenes løp på akkurat disse temaene. Gled dere, gled dere.
Vi vil minne på at det er bare å dukke opp på samlingene våre, men trenger ikke å ha vært med tidligere, MEN det er fin om du sier ifra at du kommer, i og med at vi skal handle inn mat til dere ;)


Denne samlingen finner sted på Vestre Aker Kirke(ullevålsveien 117b), her følger en veibeskrivelse:















Vestre aker kirke ligger ved ring 2. Den er på en bakketopp mellom veiene blindernveien (som fører inn til blinern) og ullevålsveien (som går til ullevål stadion). Man kan ta buss 20, eller 25 fra majorstuen til busstopp : Vestre aker kirke, eller trikk 17 eller 18 til Ullevål Sykehus. Så er det bare å gå opp mot kirka. Vakum Kjelleren er i kjelleren ved menighetskontoret (ikke det store bygget som er menighetshuset). Vi kommer til å sette opp fakler ved kontoret. man går ned en trapp på venstre side av bygget!

Vi begynner som vanlig 19.30 til kveldsmat! Velkommen skal du være.

Ingen kommentarer: